Det löser sig
Gick alldeles nyss till köken för att göra mig ett glas oboy men greps istället av en wow-känsla (negativ dock). När jag öppnade kylen för att plocka ut mjölken så var det nog ingen i huset som missade stanken från våran äckliga mögelost.
Jag och Ellen gjorde egen ost och skinkpaj i helgen. Men istället för vanlig tråkig paj så tänkte vi att vi skulle liva upp den lite med mozarella och mögelost. Men mögelosten luktade så illa att struntade i den. Så nu har vi en äcklig ost som ligger och luktar i vårat kylskåp.
Jag sökte lite på vad man skulle kunna göra med just den sortens ost, det jag fick fram var att det var utsökt med vin. Nämen där ser man. Vi kan ju inte bara låta osten ligga där. och slänga den kan vi absolut inte göra. Vi är helt enkelt tvugna att lösa det med vin.
(mamma och pappa, jag lovar att spara osten tills jag fyller 18 och då äta upp den)
rekomenderas ej!